Bonbons van Leonidas
Leonidas heeft een ruim aanbod aan chocola en staat borg voor de versheid en kwaliteit van haar pralines. Ze worden steeds bereid volgens traditionele methoden met de allerbeste ingrediënten. 100% pure cacaoboter voor de omhulling en natuurlijke ingrediënten zoals verse boter en verse room.
En lekkernijen zoals hazelnoten uit Turkije, “Morello”-kersen uit de Perigord, amandelen uit Italië en walnoten uit Grenoble. Kortom, de fijnste ingrediënten vanuit de hele wereld. Er wordt bovendien gebruik gemaakt van de allerlaatste technologieën voor nog meer garanties omtrent versheid, kwaliteit en veiligheid.
Houdbaarheid:
Mits koel (tussen 15 en 18°C) en droog bewaard, kunt u de bonbons ongeveer 30 tot 40 dagen bewaren.
Bonbons worden het best bewaard op een droge en koele plaats, tussen 15 en 18°C. Liefst in een goed afgesloten verpakking zodat ze beschermd zijn tegen geuren en licht. Temperatuurschommelingen moeten vermeden worden.
Allergenenlijst :